Thursday, August 5, 2010

Go Genting!!! Best.......



1 August 2010.....palnning nk g genting besame yang tersayang..tapi

sesuatu terjadi...so masing2 tarik muke pagi 2...maklum la xdapat

tunaikan hajat yang dah lame terpendam....puas aku

berfikir..macam mane nk g tmpt tuh...ishh!!alangkah baiknye lau aku ade

kenderaan sendiri..xpayah nk tgu bus,pegi sendiri je senang......


nasib baik la kawan awek sy ni selalu jalan..die bg thu ade tempat len yg leh g..nsib la baik.....

akhirnye kitorang pon pergi la ke destinasi yang dihajatkan....lege rasenye...

akhirnye kitorang sampai ke GENTING!!!!!!! ni lah hasilnye..

gambar2 di sebelah menjadi bukti dan kenangan aku bersamenye di tanah tinggi Genting,

seronok sangat walaupn pada mulanya masing2 tarik muke sbb ingat dah xdapat pegi...

alhamdulilah sumenye berjalan lancar seperti yang dirancang..puas walaupun x main ape2 kt atas sane.....

tQ syg =)

Wednesday, July 14, 2010

Bina badan OoOoo.......


      Peh!!! muke beria gile...hahahaha....padahal angkat 30kg je...x mencabar langsung....

      ni la gara-gara amek subjek sains sukan...badan kene jage..kene sihat....ujian kecergasan pn belambak...subjek wellness r kate'n....

       ujian angkt berat nnt mst berjaye lau hari2 work out kat gym camni...hahahaha......10 mark 2 utk carry mark...penting 2....

       utk kwn2 yg len......selamat membina badan,,hahaha...kite lawan badan En. Pit...lalalalala...

Tuesday, July 13, 2010

PREP malam pertama...semesta ni ;-)




NI LAH MUKE BUDAK2 YANG TURUN PREP MALAM NI....

hari tu macam ramai sangat yang angkat tangan bawah 2.75 pointer

tapi tibe-tibe yang turun prep malam ni hanye beberape ketul je...xde rase macam nak berubah ke budak2 ni...isk3x....

orang dah bagi peluang ubah diri tapi diri sendiri xnak berubah,macam mane nk maju...

renung2kan lah wahai sahabat2ku...untuk kebaikan kita bersama :)

ckop dulu buat mase ni, lain hari jumpe lg....bye2!!

Sunday, July 11, 2010

seseorang yang "cukup indah" bagi ku...



Tak pernah aku menjauh darimu
meninggalkan cinta kita
tak pernah aku meluka hatimu
perasaan dan jiwamu
segalanya telah ku serah
hanya engkau terindah

hanya kerna kau yang cukup indah
untuk dimiliki dan tuk dicintai
ku tahu kau mahu ada di hati
untuk di dampingi
untuk di sayangi

tiada yang lain selain dirimu
kekal tinggi dihatiku
tiada pengganti yang mampu ku cari
yang secantik diri kamu
cinta ini tuk dirimu
rasa ini untukmu

hanya kerna kau yang cukup indah
untuk dimiliki dan tuk di cintai
ku tahu kau mahu ada dihati
untuk di dampingi 
untuk di sayangi


hanya kerna kau yang cukup indah
untuk dimiliki dan tuk di cintai
ku tahu kau mahu ada dihati
untuk di dampingi 
untuk di sayangi

hanya kerna kau yang cukup indah
untuk dimiliki dan tuk di cintai


Sunday, June 13, 2010

Result U.............Damn GOOD...!!!!!!

Pehh...hancuss gile result aku sem ni....macam nk menangis tengok....tapi aku masih bersyukur ke hadrat ilahi

sebab aku masih lulus 100%...xde yang fail lagi bermakne tiada repeat paper...hahahaha..bahagia sungguh rase'e

walaupun sedih sebenarnye ngan keputusan tu...tapi xpe la,next sem wat lagi yang terbaik..wat la tol2 jgn smpai

ade yang repeat sudaa......payah nnt...xbole nk salahkan sape2 skrg...faktornye diri sendiri,so....amek ko jajan!!..haha

by the ways...lau nk tahu brape pointer yang aku dapat sem ni..tanye la

tuan punye badan sendiri...hahahaha...

cukup dlu wat mase ni...ariossa.....!!

Tuesday, June 8, 2010

B . O . R . I . N . G

8 june 2010. 9.54 pm

Friday, May 14, 2010


ni la zaman2 baru nk bercinte..
hehehehe..
pegi skola same2..balik skola sme2
pegi amek result pun together-gether....
hahaha..i like!!

Terase rindu r kat zaman2 camtu..
hepy gle..
skrg masing2 dah bz..
sb masing2 dah smbung blaja..
kurang mase bersame
tp ttp sentiase bersame
haha..
camne 2??
itu yang kite xthu...

ok lah..just nk tayang gambo je sbnrnye
arioss..

Norhayati Nordin

nama yang sering terpahat di dada ini
tiap kali memandangnya
hatiku gemuruh..
seperti ada sesuatu padanya
yang membuat ku gelisah

melihat keindahan rupanya
aku terpaku
matanya..seakan-akan menggoda diriku
kelu seribu bahasa...
apa yang aku tahu
cuma satu..

aku cinta padamu
cahaya hidupku..