Friday, April 8, 2011

Assignment2 !!


hari ni pg2 lg dah pening nk ciap'n assignment.. haha, org soh wat awal2 xnk, nk jgak wat last minutes.. skrg tgok sape yg klang kabut, padan muke pada diri sendiri !

     sport biomechanics report, scrip & video japanese language, report medical cover..haha.... wat2 tenang je,yg penting ptg ni aku balik kampung ! amik ketenangan dulu and mintak restu mak ayah sebelum final exam .. keje2 2 sume boleh settle nnt,haha..pandai2 la cari mase nk wat'n..yg penting kawan2 grup sy,jgn risau k, sy akan buat sebaik mungkin untuk assignment2 yg tertunggak 2,haha..ariossa !


Thursday, April 7, 2011

bLog upDated =)

atTention !! my blog have been updated today..

     lame dah x berblogging,haha...kecian kt dak 2 yg sering kali buka blog sy tapi nothing improvement o nothing to read.. tp thanks sb still bkak gak untuk melawat =) luv it ! i'm still waiting, bile gak'e u nak ade blog ek..dulu kate nk buat... buat la syg, blajar sendiri, hihi.... by the way, i have changes a lot about my blog, but it's still ok right? saje2 tuka =)

2 my luv, miss u !! dah lame x jumpe'n..

nak jadi volunteer pOn susah !

pagi2 lg dah spoil my mud ! dah semangat dah ni nk jd volunteer, tp tetibe...

bukan nk mengate o memburuk'n orang la, tapi dah menyirap sangat td. program yang pengurusan paling terok pnh aku join, better aku blah je.
     tp xbole nk salahkan orang jugak la, niat baik aku tetibe terbatal pg td.. daripada rase ikhlas nk tolong orang jadi bosan pulak menunggu. dah la xdapat detail yang tepat. at last, better aku masuk kls je, lgpn just rm20.. xkesa la,bg je kt org len yg lbh memerlukan.